Artikel uit: Zeeuws Vlaams Advertentieblad.

Vanaf 2015 is Boutique club PT Body Health gevestigd op de Haarmanweg te Terneuzen. Bij PT Body Health wordt er op verschillende specialisaties Personal Training gegeven in de Boutique club. Wat houd dit in? Waar we voorheen volledig in de ban waren van all-inclusive abonnementen worden er in de Boutique club géén contracten afgesloten, zijn er géén opzegtermijnen en neigen we dus veel meer naar flexibiliteit. Bouitique clubs zijn kleinschaligere, gespecialiseerde clubs met een bepaalde focus. Géén grote zalen gevuld met alle soorten fitness apparatuur maar specialisaties, persoonlijkheid en de optimale beleving.

Wat is het aanbod van PT Body Health?

Sport specifieke prestatieverbetering en conditietraining, sport specifieke ultimate core stability, small group training, medical taping concept, hersteltraining, sportmassage, advies-en verkooppunt voor voedingssupplementen.

Door wie wordt u begeleid?

U wordt begeleid door één van de Personal Trainers. Johny de Witte heeft PT Body Health opgezet. Hij is al ruim 25 jaar werkzaam in de sport-en fitness branche en is naast Personal Trainer docent op het CIOS. Johny werkt samen met Denise d’Hondt en Christian de Die. Dit zijn jonge PT’ers. Johny wil hun de kans geven om zonder eigen start kapitaal hun eigen business op te bouwen. Door een goed verdienmodel lopen die startende ondernemers op deze manier geen financiële risico’s.
Tevens heeft hij een landelijk netwerk opgezet zodat u uw trainingen voort kunt zetten elders in het land. Mocht u onverhoopt een tijdje niet in de mogelijkheid zijn om in Terneuzen uw gebruikelijke training te volgen (bv. door werkzaamheden in het land) dan bied dít de mogelijkheid om uw training te laten verzorgen door een Personal Trainer in bv. Zuid Holland of Brabant. Voor sportschool Delta Terneuzen/Hulst organiseert Johny ook de PT lessen onder de naam Delta powered by PT Body Health.

Waarom sporten bij Boutique club PT Body Health?

Er wordt naar gestreefd om mensen plezier te laten beleven aan het sporten en hun op een professionele wijze te begeleiden naar een persoonlijk doel. Dit veelal op individuele basis in een sfeervolle omgeving.Tot Johny’s grote plezier is hij sinds vorig jaar gevraagd door Sport Zeeland om de krachttrainingen te verzorgen voor de watersporters in Brouwersdam. Hij trained dan jongens die aan de wereldtop staan van het kitesurfen en het freestylesurfen.

Wat tot slot erg interessant is om te vermelden is de oprichting van het PT Gilde.

Johny en CIOS-collega Wouter Houtzager hebben alle zelfstandige PT’ers van Zeeland uitgenodigd voor een bijeenkomst. Zij zijn bij elkaar gekomen om mee te denken over de inhoud van het onderwijs van het profiel fitness op het CIOS. Op deze manier is er voor gezorgd dat de werkvloer directe invloed heeft op het geen in de CIOS opleiding aan de leerlingen (toekomstige collega’s) wordt onderwezen. Deze opzet is vrij uniek in Nederland.