Wij hebben een landelijk netwerk opgezet zodat u uw trainingen voort kunt zetten elders in het land. Mocht u onverhoopt een tijdje niet in de mogelijkheid zijn om in Terneuzen uw gebruikelijke training te volgen (bv. door werkzaamheden in het land) dan bied dít de mogelijkheid om uw training te laten verzorgen door een Personal Trainer in bv. Zuid Holland of Brabant.  Voor sportschool Delta Terneuzen/Hulst organiseren wij de PT lessen onder de naam Delta Powered by PT Body Health.

1

Johny de Witte

2

Marijn Markusse

3

Sven Geelhoed

4

PT Gilde

5

Endy Igbinosa

6

Erik Wanders

7

Sport Zeeland

Tot Johny’s grote plezier is hij vorig jaar gevraagd door het Olympisch Netwerk om de krachttrainingen te verzorgen voor de watersporters in Brouwersdam. Hij traint dan jongens en meiden die aan de wereldtop staan van het kitesurfen en het freestylesurfen.

Olympisch Netwerk

Sinds kort heb ik samen met een collega Walter Houtzager van het CIOS Goes het PT Gilde opgericht. In het PT Gilde zijn verschillende Personal Trainers uit Zeeland verenigd. Wij zijn bij elkaar gekomen om mee te denken over de inhoud van het onderwijs van het profiel fitness op het CIOS Goes.  Op deze manier is er voor gezorgd dat de werkvloer directe invloed heeft op het geen in de CIOS opleiding aan de leerlingen (toekomstige collega’s) wordt onderwezen. Deze opzet is vrij uniek in Nederland.

PT Gilde

Marijn Markusse

Personal Trainer
Dordrecht

Sven Geelhoed

Personal Trainer
Middelharnis (Goeree-Overflakkee)

Endy Igbinosa

Personal Trainer
Breda

Erik Wanders

Personal Trainer
Hulst